Hope Has A Name

Zondag 21 april 2019
11.00 uur | Rotterdam Hall (WTC Rotterdam)

Bestel hier jouw gratis ticket(s)

Pasen
in City Life Church Rotterdam

Op 21 april 2019 is het Pasen. We vieren dan dat Jezus is opgestaan uit de dood. Bij City Life Church doen we dit op een bijzondere manier. In een speciaal paasprogramma laten we je ontdekken dat “hoop” een naam heeft. En die naam is Jezus. Bekijk de promovideo en je zult ontdekken dat je niets wilt missen van deze special vol muziek, dans, verhalen, heerlijke versnaperingen en een speciaal kidsprogramma.

Tijd

11.00 uur

Locatie

WTC Rotterdam (Beursplein 37)

Bezoekers over Pasen 2018

Dit was de beste manier om Pasen te vieren dit jaar. Ik heb genoten van de aanbidding, de boodschap en alles eromheen.
Henk Scholte

Pasen in CLC is ieder jaar opnieuw een spektakel. Zijn opstanding vieren is een feest en in Rotterdam weten ze hoe ze dat moeten vieren: krachtige worship, special effects, gezellige mensen en lekker eten.

Tirza Verduin

Wat je kunt verwachten

Afgelopen jaar beleefden veel mensen “I am surrounded”.
Ook dit jaar zorgen we voor een groot spektakel tijdens “Hope Has A Name”.

Meest gestelde vragen

Wie zijn er allemaal welkom bij deze dienst?

Met Kerst vieren we dat Jezus is geboren. Dat is een feest voor iedereen. Wij heten daarom iedereen van harte welkom tijdens een van onze kerstdiensten. Kom en ontdek dat Kerst meer is dan lekker eten en cadeaus. Bestel hier jouw gratis ticket(s).

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren openen een half uur vóór aanvang van de dienst. Kom je naar een dienst om 18.00 uur? Dan is de deur vanaf 17.30 uur open.

Waar vindt de dienst plaats?

Alle kerstdiensten vinden plaats in WTC Rotterdam (Beursplein 37). Voor de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze wijzen je graag de weg naar de zaal. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de lift toe en begeleiden je uiteraard naar de zaal.

Is er ook kinderopvang of een kinderprogramma?

Ja, op 22 december tijdens de dienst om 17.00 uur en op 24 december tijdens de dienst van 18.00 uur. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er kinderopvang. Voor de kinderen van 5 t/m 12 is er een speciaal kinderprogramma vol met leuke activiteiten. Vóór de dienst kun je jouw kind(eren) langsbrengen bij het speciale aanmeldpunt. De mensen van ons welkomteam wijzen je voor de dienst de weg naar dit punt. Je moet wel gratis ticket(s) bestellen voor je kinderen.

Kan ik ook zonder ticket binnenkomen?

Het is mogelijk dat je zonder ticket binnenkomt. Wij kunnen dit alleen niet garanderen, aangezien mensen met een ticket voorrang krijgen. Bestel dus snel jouw gratis ticket(s), want het aantal kaarten is beperkt.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar de dienst komt. Uiteraard kun je hem ook via je smartphone laten zien.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

Bestel jouw gratis ticket(s)

Andere vragen?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.
whatsapp
Whatsapp ons

06 – 857 784 36
× Whatsapp ons