Alpha-cursus: start 26 januari 2022

Wat is Alpha?

Bij Alpha ontdek je op een ontspannen manier wat het christelijk geloof inhoudt en hoe dit relevant kan zijn voor jou. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, leerzaam en ook heel gezellig. Stel al je vragen en praat met andere deelnemers over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige: wereldwijd volgden meer dan 27 miljoen mensen al een Alpha. In Nederland al meer dan 300.000.

Hoe ziet een avond eruit?

11 avonden & één zaterdag

Alpha bestaat uit 11 woensdagavonden en één zaterdag. Tijdens de Alpha-avonden start je om 19.00 uur met eten in de Basement (Calandstraat 3B, Rotterdam – vlakbij de Erasmusbrug). Daarna kijk je met elkaar naar een video en ga je in kleinere groepen in gesprek over het onderwerp. De avonden eindigen rond 21.30 uur.

Bijeenkomsten & onderwerpen
26 januari: Wie is Jezus?
2 februari: Waarom stierf Jezus?
9 februari: Hoe kun je geloven?
16 februari: Bidden, waarom en hoe?
23 februari: Bijbellezen, waarom en hoe?
2 maart: Hoe leidt God ons?
12 maart: een hele zaterdag over de heilige Geest
16 maart: Hoe nu verder?
23 maart: Hoe kan ik het kwade weerstaan?
30 maart: Waarom en hoe zou ik het anderen vertellen?
6 april: Geneest God ook nu nog?
13 april: Hoe zit het met de kerk?

Ferdinand volgde de Alpha-cursus

“Tijdens een kerkdienst vertelde een man over Alpha. Met gratis eten. Ik was gelijk enthousiast.” Ferdinand is elke Alpha-bijeenkomst aanwezig. “Als je aan mij vroeg of ik geloofde dat Jezus had bestaan, had ik nee gezegd. Geef mij maar bewijs. Laat mij maar een YouTube-filmpje zien.”

Geef je nu op

Afgelopen jaren hebben tientallen mensen meegedaan aan de Alpha-cursus bij City Life Church Rotterdam. Blijf niet langer rondlopen met vragen en geef je op. Alpha bestaat uit 11 woensdagavonden en één zaterdag. De cursusavonden op woensdag zijn van 19.00 tot 21.30 uur in de Basement (Calandstraat 3B, Rotterdam – vlakbij de Erasmusbrug)

Geef je op via info@clcrotterdam.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 – 85 77 84 36.

Vragen?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.

whatsapp
Whatsapp ons

06 – 857 784 36

× Whatsapp ons