Connects

In een connect kom je iedere 2 weken op dinsdagavond bij elkaar. Je bouwt er vriendschappen en leert God beter kennen. Hoe je leven er ook uitziet, er is altijd een connect die jou kan inspireren en opbouwen.

Daarom is een connect iets voor jou

Je bouwt er vriendschappen
Ieder mens heeft behoefte aan verbinding met anderen. Onderzoek na onderzoek wijst het uit: een mens wordt het gelukkigst van vriendschappen. Niet de succesvolle carrière, een mooie auto, een dik huis of verliefd zijn.

In een connect leer je nieuwe mensen kennen en bouw je aan vriendschappen. Je deelt het leven met elkaar in leuke en in moeilijke tijden. God heeft ons niet gemaakt om het leven alleen te doen, maar met elkaar.

Je leert God beter kennen
Soms kan het moeilijk zijn om in je eentje God beter te leren kennen. In een connect probeer je met elkaar meer van God te ontdekken. Zo is er iedere connectavond ruimte voor een stukje onderwijs en bid iedere groep met elkaar.

Altijd een connect bij jou in de buurt

Momenteel hebben we meer dan 10 connects in Rotterdam en omstreken. Er is dus altijd een connect bij jou in de buurt. Bekijk hier het actuele overzicht.

Wil je een connectavond bezoeken om te zien of het iets voor jou is? Dat kan. Als je op de overzichtspagina op een connect klikt, kun je via “Request to join” deelnemen. Je laat daar een aantal gegevens achter waarna de connectleider of -leidster zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Meest gestelde vragen

Bij iedere connect ziet de avond er anders uit. Zo eten sommige groepen eerst met elkaar voordat de avond begint. Andere groepen maken een wandeling en sluiten dat af met gebed. Bezoek eens een connect bij jou in de buurt om te zien of het bij jou past.

Bekijk hier het actuele overzicht met connects. Als je op een connect klikt, kun je via “Request to join” deelnemen. Je laat daar een aantal gegevens achter waarna de connectleider of -leidster zo snel mogelijk contact met je opneemt.

Momenteel zijn er geen gemixte groepen voor mannen en vrouwen. Als je hier interesse in hebt, stuur ons dan een WhatsApp-bericht. We stellen je dan op de hoogte wanneer er wel zo’n groep start.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je een connectavond hebt bezocht en ontdekt dat de groep niet bij je past. Geen enkel probleem. Laat het ons weten, dan zoeken wij samen met jou naar een andere groep.

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
Info@clcrotterdam.nl

VRAGEN?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.

whatsapp
Whatsapp ons

06 – 857 78 436