Leer ons kennen

City Life Church (CLC) Rotterdam is een campus van City Life Church (CLC) Den Haag. Samen met nog 10 kerken vormen we de City Life Church-familie.

We vinden het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen. Misschien ben je op zoek naar een kerk in Rotterdam omdat je hier bent gaan wonen of werken? Of heeft een vriend je naar ons verwezen? Wie je ook bent: wij geloven dat je je snelt thuis gaat voelen.

Waar we vandaan komen

City Life Church (CLC) is gesticht door Erald en Mathilde van de Ridder. Zij begonnen in 1991 als huiskamerkerk. Inmiddels is hun kerk uitgegroeid tot een levende kerk op 8 plekken in Nederland. Sinds 2014 worden er diensten gehouden op de locatie in Rotterdam.

Onderdeel van de Hillsong family

City Life Church maakt onderdeel uit van de Hillsong family. Hillsong is een snelgroeiende kerk uit Australië met kerken in grote steden als London, New York, Kaapstad en Amsterdam. De leden van de Hillsong family delen dezelfde missie: Gods koninkrijk bouwen op een eigentijdse manier. Toch hebben ze allemaal hun eigen naam, autonomie en identiteit. Ze ondersteunen elkaar met kennis en wijsheid en moedigen elkaar aan om te blijven bouwen aan een sterke, lokale kerk.

Visie

Aan het begin van ieder jaar organiseren we Vision Sunday. Tijdens deze speciale dienst laten we onze visie zien voor het nieuwe jaar. Dat doen we met een korte film.

Onze waarden

City Life Church heeft 12 waarden. Deze waarden zijn het uitgangspunt bij alles dat we doen.

 1. We zetten Jezus centraal
 2. We leven voor Zijn doel in plaats van voor onszelf
 3. We helpen mensen Jezus te volgen
 4. We waarderen en respecteren mensen
 5. We dienen met vreugde in plaats van dat we bediend willen worden
 6. We bouwen familie (fun)
 7. We zijn relationeel en persoonlijk
 8. We zijn gastvrij
 9. We waarderen dienend leiderschap in plaats van onafhankelijkheid
 10. We zijn vrijgevig en dragen bij in plaats van terughoudendheid en consumeren
 11. We geloven in excellence in plaats van middelmatigheid
 12. Jouw rol is belangrijk in het grote geheel