Zien we je zondag 27 juni?

10.30 & 12 uur | Munch Rotterdam

Reserveer jouw gratis ticket(s)

Bezoek een dienst in Munch of de Pop-up

We komen iedere zondag samen in Munch. Vanwege de coronamaatregelen mogen we maar een beperkt aantal bezoekers per dienst ontvangen. We houden daarom 2 diensten: om 10.30 en 12 uur.  En hebben we een pop-up locatie geopend in het centrum Gebouw de Heuvel. Uiteraard zorgen we ervoor dat de maatregelen van het RIVM worden gewaarborgd.

Zien we je zondag?

Munch Rotterdam

Maasboulevard 300
Bekijk de locatie

Elke zondag, 10.30 & 12 uur
(reserveren verplicht)

Pop-up Centrum

Gebouw de Heuvel
Grote Kerkplein 5, Rotterdam

Elke zondag, 10.30 uur
(reserveren verplicht)

Wat je kunt verwachten

Meest gestelde vragen

Is het veilig om naar de dienst te komen vanwege het coronavirus?

Ja, het is veilig om naar de dienst te komen. We zorgen ervoor dat de diensten voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast houden we alle ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Meer informatie vind je in ons protocol & gebruiksplan.

Welke [hygiëne]maatregelen zijn er genomen?

Er zijn meerdere maatregelen getroffen. De belangrijkste maatregel is de waarborging van 1,5 meter afstand. Daarnaast wordt er extra schoongemaakt en is er desinfecterende gel aanwezig. Meer informatie vind je in ons protocol & gebruiksplan.

Mag ik meezingen tijdens de diensten?

Ja, er mag worden meegezongen tijdens de diensten. De tekst verschijnt op de schermen in de zaal.

Wie zijn er allemaal welkom bij de diensten?

Iedereen is welkom tijdens de diensten. Je bent dus van harte uitgenodigd. Reserveren is wel verplicht. We kunnen vanwege de corona-maatregelen slechts 100 mensen ontvangen. Reserveer daarom snel jouw gratis ticket(s).

Waar vinden de diensten plaats?

De diensten vinden plaats in Club Munch. Deze locatie bevindt zich aan de Maasboulevard 300, 3011 TX in Rotterdam. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Mag ik naar de diensten komen als ik in de risicogroep val (70+ jaar etc.)

We adviseren je zoveel mogelijk grote groepen te vermijden. Het is niet verboden om te komen, maar we raden het wel af. Je kunt de diensten ook online bekijken.

Waar kan ik parkeren?

Je kunt gratis parkeren vlakbij Munch. Op het parkeerterrein bij BlueCity (voorheen bekend als Tropicana) is parkeren op zondag gratis. Het adres is Maasboulevard 100 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein loop je in 5 minuten naar Munch.

Verder is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Club Munch (Maasboulevard 300). Straatparkeren is tot 12.00 uur gratis. Kijk op deze website om te bepalen waar je kunt parkeren en tegen welk tarief.

Kan ik ook met het openbaar vervoer komen?

Ja, Munch is op loopafstand van metro- en treinstation Blaak. Op 9292.nl kun je jouw reis plannen.

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren openen 20 minuten voor aanvang van de dienst. Je krijgt bij binnenkomst een plaats toegewezen door iemand van ons team.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de zaal toe.

Is er ook kinderopvang of een kinderprogramma?

Ja, tijdens de dienst om 10.00 uur is er voor kinderen tussen de 2,5 en 11 jaar een eigen programma. We kunnen maximaal 15 kinderen opvangen om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. Reserveer daarom snel jouw ticket(s). Je kunt jouw kinderen voor de dienst naar de kidsruimte brengen. De mensen van ons welkomteam wijzen je graag de weg. Tijdens de dienst om 12.00 uur is er geen eigen programma voor kinderen.

Kan ik ook zonder ticket binnenkomen?

Nee, helaas niet. Vanwege de coronamaatregelen moet je een ticket reserveren. Doe dat daarom snel, want vol is vol.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar de dienst komt. Uiteraard kun je hem ook gewoon via je smartphone laten zien.

Wat als de tickets zijn uitverkocht?

Als de tickets voor de diensten in Munch zijn uitverkocht, kun je de dienst online volgen. Dit kan via Youtube en Facebook. Online starten de diensten ook om 10 en 12 uur.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

Bezoekers over de diensten

Super fijn dat we weer samen kunnen komen. De diensten online volgen is leuk, maar je mist toch de mogelijkheid om met elkaar God te aanbidden. Dit is veel leuker!

Ik ben heel blij dat we weer echt bij elkaar kunnen komen. Enorm leuk dat we dat op een nieuwe locatie doen. Het is nog energieker en bemoedigender dan voorheen!

Reserveer jouw gratis ticket(s)

Om te voldoen aan de coronamaategelen, is reserveren verplicht.
Reserveren kost je slechts 1 minuut.

Je kunt jouw ticket(s) voor de dienst van zondag nu reserveren.

Andere vragen?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.
whatsapp
Whatsapp ons

06 – 857 784 36
× Whatsapp ons