• Nieuw in CLC?

    Welkom! Lees hieronder meer over ons.

We zijn een kerk in het centrum van Rotterdam en regio. Ons doel is om mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk. Samen te groeien en te ontwikkelen, zodat we het beste uit ons leven kunnen halen en zo een verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. Ons motto is ‘Kom zoals je bent’.

Onze zondag

De kerk zou als thuis moeten voelen, waar je jezelf kunt zijn, met familie en vrienden, waar je God ontmoet, waar je wereld groter wordt en waar jij kunt groeien.

Elke zondag 11.00 uur.

Beurs-WTC
Beursplein 37
Rotterdam

De zondag kenmerkt zich door een open sfeer, gastvrijheid, moderne aanbidding, kids– en tieneractiviteiten, een eigentijdse uitstraling en een praktisch woord. Tijdens de diensten is er Engelse vertaling voor onze internationale gasten. English translation available.

We vinden het leuk je te verwelkomen!

Meer over

Kids | Y&F | Route

New to church-lunch

Regelmatig houden we een New to church-lunch. Een leuke, ontspannen lunch waar je een aantal van onze leiders kunt ontmoeten en meer te weten komt over City Life Church: ons hart, onze visie en onze waarden. Maar we vinden het vooral leuk om jou te leren kennen!

Wil je weten wanneer de volgende New to church-lunch is? Loop even langs connectionpoint of mail naar info@clcrotterdam.nl.

Connect door de week

Als kerk vinden we het belangrijk vinden we het belangrijk om persoonlijke connecties van betekenis te ontwikkelen door connectgroepen, interestgroups, studie-avonden en sisterhood-meetings.

Connectgroepen zijn informele avonden die elke 2 weken plaatsvinden door de hele regio bij mensen thuis. Interestgroepen zijn groepen die een gezamenlijke intresse delen. Denk aan Bijbelstudie, Mama-connect, International, Treasure-Hunt, en meer. Er is altijd een groep waar jij je thuis zult voelen.

 

Wat is jouw volgende stap?

Het ontdekken van Jezus en Zijn Kerk is een reis. Waar je ook bent op dit moment, er is altijd een volgende stap. We zouden je heel graag helpen om jouw volgende stap te nemen in jouw reis.