Cursusgroepen

De cursusgroepen zijn bedoeld om meer te leren over het het christelijk geloof in praktijk. Misschien wil jij meer weten over het christelijk geloof? Dan kun je deelnemen aan de Alpha-cursus. Of ben je nieuw in de kerk? Dan kun je deelnemen aan de life steps.

Data en locaties

Cursusgroepen starten 4 keer per jaar op verschillende plekken in en rondom Rotterdam.

Alpha

Deze cursus is voor iedereen die wilt ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Lees hier meer over de Alpha-cursus

Alpha Youth (Y&F)

Deze cursus is voor jongeren tussen 12 – 18 jaar die willen ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk!

Life steps (welkom thuis)

Deze groep is voor iedereen die nieuw is in de kerk. Je leert de kerk en de mensen op een leuke en ontspannen manier kennen.

Startdatum: start in oktober
Aantal avonden: 4
Locatie: Rotterdam Centrum

Twice Over

Deze groep is voor iedereen die te maken heeft gehad met verlies en dit wilt verwerken. Verlies kan op verschillende manieren zijn ontstaan: het stuklopen van een relatie, het overlijden van een dierbare of het verlies van je eigen identiteit.

Startdatum: start in september
Aantal avonden: 6
Locatie: Rotterdam Centrum

Aanmelden voor een cursusgroep

Wil jij deelnemen aan een cursusgroep? Voel je dan vrij om iemand aan te spreken na de dienst of neem contact met ons op.