Vandaag is het zover: A Star is born!

Maandag 24 december 2018
18.30 uur & 21.00 uur | Rotterdam Hall (WTC Rotterdam)

Bestel hier jouw gratis ticket(s)

Beleef kerstavond
in City Life Church Rotterdam

Wil je een Kerst om nooit meer te vergeten? Maandagavond 24 december 2018 vinden onze kerstdiensten weer plaats in de grootste zaal van het World Trade Center (WTC) van Rotterdam. Het thema? A star is born. Ontdek wat de geboorte van Jezus voor jouw leven betekent in een dienst vol dans, cadeautjes, hapjes en een inspirerend woord. Al meer dan 1.000 mensen hebben een gratis ticket gereserveerd, mis het niet! Je hebt nog slechts tot 17.00 uur om jouw ticket(s) te bestellen.

Tijden

Dienst 1 – 18.30 uur (met kinderopvang)
Dienst 2 – 21.00 uur

Locatie

World Trade Center
Beursplein 37, Rotterdam

Bezoekers over kerstavond 2017

Herders, engelen, wijzen en een ster, wat een happening was het! Hoe gaaf is het dat deze kerk elk jaar herdenkt en viert dat de Koning is geboren!
Linda Wesdijk

Kerstbeleving 2.0! Ze draaien langs de pakkende kerstmuziek en mini-acts het inspirerende verhaal van Kerst: licht in het donker met lichtshows, geluid en veel spektakel. Fantastisch.

Manuel de Jong

Wat je kunt verwachten

Afgelopen jaar beleefden veel mensen “The whisper of Christmas”.
Ook dit jaar zorgen we voor een groot spektakel tijdens “A Star is born”.

Meest gestelde vragen

Wie zijn er allemaal welkom bij deze dienst?

Met Pasen vieren we dat Jezus voor ons is gestorven en weer opgestaan. Dat is een feest voor iedereen. Wij heten daarom iedereen van harte welkom tijdens het speciale programma: Hope Has A Name. Kom en ontdek dat hoop een naam heeft. En die naam is Jezus! Bestel hier jouw gratis ticket(s).

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren openen een half uur vóór aanvang van de dienst. Je kun dus vanaf 10.30 uur binnenlopen.

Waar vindt de dienst plaats?

De dienst vindt plaats in de grootste zaal van het World Trade Center (WTC), de Rotterdam Hall. Voor de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze wijzen je graag de weg naar de zaal. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de lift toe en begeleiden je uiteraard naar de zaal.

Is er ook kinderopvang of een kinderprogramma?

Ja. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er kinderopvang. Voor de kinderen van 5 t/m 12 is er een speciaal kinderprogramma vol met leuke activiteiten. Vóór de dienst kun je jouw kind(eren) langsbrengen bij het speciale aanmeldpunt. De mensen van ons welkomteam wijzen je voor de dienst de weg naar dit punt. Je moet wel gratis ticket(s) bestellen voor je kinderen.

Kan ik ook zonder ticket binnenkomen?

Het is mogelijk dat je zonder ticket binnenkomt. Wij kunnen dit alleen niet garanderen, aangezien mensen met een ticket voorrang krijgen. Bestel dus snel jouw gratis ticket(s), want het aantal kaarten is beperkt.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar de dienst komt. Uiteraard kun je hem ook via je smartphone laten zien.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

Bestel jouw gratis ticket(s)

Let op: je hebt tot 17.00 uur om jouw ticket(s) te bestellen. Al  meer dan 1.000 mensen hebben hun gratis ticket gereserveerd!

Andere vragen?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.
whatsapp
Whatsapp ons

06 – 857 784 36

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

× Whatsapp