A star is born

Maandag 24 december 2018
18.30 uur & 21.00 uur | Rotterdam Hall (WTC Rotterdam)

Bestel hier jouw gratis ticket(s)

Beleef kerstavond
in City Life Church Rotterdam

Wil je een Kerst om nooit meer te vergeten? Maandagavond 24 december 2018 vinden onze kerstdiensten weer plaats in de grootste zaal van het World Trade Center (WTC) van Rotterdam. Het thema? A star is born. Ontdek wat de geboorte van Jezus voor jouw leven betekent in een dienst vol dans, cadeautjes, hapjes en een inspirerend woord. Al bijna 500 mensen hebben een gratis ticket gereserveerd, mis het niet!

Tijden

Dienst 1 – 18.30 uur (met kinderopvang)
Dienst 2 – 21.00 uur

Locatie

World Trade Center
Beursplein 37, Rotterdam

Bezoekers over kerstavond 2017

Herders, engelen, wijzen en een ster, wat een happening was het! Hoe gaaf is het dat deze kerk elk jaar herdenkt en viert dat de Koning is geboren!
Linda Wesdijk
Linda Wesdijk

Kerstbeleving 2.0! Ze draaien langs de pakkende kerstmuziek en mini-acts het inspirerende verhaal van Kerst: licht in het donker met lichtshows, geluid en veel spektakel. Fantastisch.

Manuel de Jong
Manuel de Jong

Wat je kunt verwachten

Afgelopen jaar beleefden veel mensen “The whisper of Christmas”.
Ook dit jaar zorgen we voor een groot spektakel tijdens “A Star is born”.

Meest gestelde vragen

Wie zijn er allemaal welkom bij deze dienst?

Met Kerst vieren we dat Jezus is geboren. Dat is een feest voor iedereen. Wij heten daarom iedereen van harte welkom tijdens het speciale programma: A star is born. Kom en ontdek wat de boodschap van Jezus voor jouw leven betekent. Bestel hier jouw gratis ticket(s).

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren openen een kwartier vóór aanvang van de dienst. Als de dienst dus om 18.30 uur start, openen de deuren om 18.15 uur.

Waar vindt de dienst plaats?

De dienst vindt plaats in de grootste zaal van het World Trade Center (WTC), de Rotterdam Hall. Voor de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze wijzen je graag de weg naar de zaal. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de lift toe en begeleiden je uiteraard naar de zaal.

Is er ook kinderopvang of een kinderprogramma?

Ja, in de dienst die start om 18.30 uur is er voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er kinderopvang. Voor de kinderen van 5 t/m 12 is er een speciaal kinderprogramma vol met leuke activiteiten. Vóór de dienst kun je jouw kinderen langsbrengen bij het speciale aanmeldpunt. De mensen van ons welkomteam wijzen je voor de dienst de weg naar dit punt. Je moet wel gratis ticket(s) bestellen voor je kinderen.

Kan ik ook zonder ticket binnenkomen?

Het is mogelijk dat je zonder ticket binnenkomt. Wij kunnen dit alleen niet garanderen, aangezien mensen met een ticket voorrang krijgen. Bestel dus snel jouw gratis ticket(s), want het aantal kaarten is beperkt.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar de dienst komt. Uiteraard kun je hem ook via je smartphone laten zien.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen:

Whatsapp ons
06 – 587 16 836

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

Bestel jouw gratis ticket(s)

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Andere vragen?

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.
whatsapp
Whatsapp ons

06 – 587 16 836

De website van City Life Church maakt gebruik van cookies. Cookies zorgen ervoor dat onze website goed functioneert.

Whatsapp