The light: een speciaal kerstprogramma

22 & 24 december 2019
WTC Rotterdam

Vier Kerst
in City Life Church Rotterdam

Kerst is voor ons meer dan alleen een feestdag met lekker eten en cadeaus. Met Kerst vieren we dat Jezus werd geboren. Kom, ontdek en vier Kerst met ons mee. Je bent van harte uitgenodigd!

Een Sing-along en een Kerstavond Special
Op 22 december organiseren we om 17.00 (met kinderopvang) en 19.00 uur een “Sing-along” vol kerstliedjes. Op 24 december organiseren we een andere dienst, namelijk een Kerstavond Special. Om 18.00 (met kinderopvang) en 20.00 uur is er een dienst vol dans, theater, cadeautjes, film, een kidsitem en nog veel meer. Alle diensten zijn in WTC Rotterdam. Vorig jaar ontvingen we ruim 800 mensen.

Kerstdienst Sing-along

22 december 2019

Tijden
17.00 uur (met kinderopvang)
& 19.00 uur

Locatie
WTC Rotterdam (Beursplein 37)

Kerstavond Special

24 december 2019

Tijden
18.00 uur (met kinderopvang)
& 20.00 uur

Locatie
WTC Rotterdam (Beursplein 37)

Bezoekers over Kerst in City Life Church

Herders, engelen, wijzen en een ster, wat een happening was het! Hoe gaaf is het dat deze kerk elk jaar herdenkt en viert dat de Koning is geboren!

Je merkt dat Kerst hier niet zomaar een feestje is. Het draait allemaal om de geboorte van Jezus. Dat weten ze op een eigentijdse manier te doen met geweldige muziek, dans etc.

Wat je kunt verwachten

Vorig jaar vierden ruim 800 mensen Kerst in City Life Church. Ook dit jaar wordt het een groot feest. Bereid je voor op een avond die jouw leven verandert.

Meest gestelde vragen

Wie zijn er allemaal welkom bij deze dienst?

Met Pasen vieren we dat Jezus uit de dood is opgestaan. Dat is een feest voor iedereen. Wij heten daarom iedereen van harte welkom tijdens een van onze paasdiensten. Kom en ontdek dat Pasen meer is dan paaseieren zoeken. Bestel hier jouw gratis ticket(s).

Hoe laat gaan de deuren open?

De deuren openen 20 minuten vóór aanvang van de dienst. Kom je naar de dienst om 11.00? Dan is de deur vanaf 10.40 uur open.

Waar vindt de dienst plaats?

Alle diensten vinden plaats in WTC Rotterdam (Beursplein 37). Voor de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze wijzen je graag de weg naar de zaal. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelen?

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de lift toe en begeleiden je uiteraard naar de zaal.

Is er ook kinderopvang of een kinderprogramma?

Ja, tijdens beide diensten. Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar is er kinderopvang. Voor de kinderen van 5 t/m 12 is er een speciaal kinderprogramma vol met leuke activiteiten. Vóór de dienst kun je jouw kind(eren) langsbrengen bij het speciale aanmeldpunt. De mensen van ons welkomteam wijzen je voor de dienst de weg naar dit punt. Je moet wel gratis ticket(s) bestellen voor je kinderen.

Kan ik ook zonder ticket binnenkomen?

Het is mogelijk dat je zonder ticket binnenkomt. Wij kunnen dit alleen niet garanderen, aangezien mensen met een ticket voorrang krijgen. Bestel dus snel jouw gratis ticket(s), want het aantal kaarten is beperkt.

Moet ik mijn ticket afdrukken?

Wij adviseren om jouw ticket(s) af te drukken als je naar de dienst komt. Uiteraard kun je hem ook via je smartphone laten zien.

Mag ik de dienst op zowel 22 als 24 december bijwonen?

Ja, natuurlijk. Je bent op zowel 22 als 24 december van harte welkom. Beide dagen is er een ander programma. Op 22 december is er een “Sing-along” en op 24 december een Kerstavond Special. Vergeet je gratis kaart(en) niet te reserveren.

Waar kan ik terecht met andere vragen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

Bestel jouw gratis ticket(s)

Op 22 december organiseren we om 17.00 (met kinderopvang) en 19.00 uur een “Sing-along” vol kerstliedjes. Op 24 december organiseren we een andere dienst, namelijk een Kerstavond Special. Om 18.00 (met kinderopvang) en 20.00 uur is er een dienst vol dans, theater, cadeautjes, film, een kidsitem en nog veel meer. Alle diensten zijn in WTC Rotterdam. Vorig jaar ontvingen we ruim 800 mensen.

Vragen? We zijn er voor je

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.

whatsapp
Whatsapp ons
06 – 857 784 36

× Whatsapp ons