Vier Kerst
in City Life Church Rotterdam

Kerst is een feest van hoop, licht en nieuw leven en misschien wel relevanter dan ooit. Ontdek in een sfeervol programma een joyful sound.

Op 24 december zijn er 3 diensten, om 18, 20 en 22 uur met een prachtig programma over een Joyful Sound. Om 18 en 20 uur is er een apart programma voor de kinderen. Voor alle diensten is er vanwege de maatregelen een beperkt aantal kaarten beschikbaar, die allemaal rereserveerd zijn. Kijk om 20.00 uur online mee!

Kerstavond in City Life Church

Wees er Live bij!

24 december 2020

Tijden
18.00 uur [+ kinderprogramma] VOL
20.00 uur [+kinderprogramma] VOL
22.00 uur VOL

Kijk om 20.00 uur online mee!

Locatie
Club Munch
Maasboulevard 300
Rotterdam

A Joyful Sound

Wat je kunt verwachten

Dit jaar vieren we kerst anders anders dan voorgaande jaren. Kleiner, intiem, maar wel helemaal in stijl. Wees erbij of kijk online mee en bereid je voor op een avond die jouw leven verandert.

Meest gestelde vragen

Iedereen is welkom tijdens de diensten. Je bent dus van harte uitgenodigd. Reserveren is wel verplicht. We kunnen vanwege de corona-maatregelen slechts een beperkt aantal mensen ontvangen.

De deuren openen 20 minuten voor aanvang van de dienst. Je krijgt bij binnenkomst een plaats toegewezen door iemand van ons team.

De diensten vinden plaats in Club Munch. Deze locatie bevindt zich aan de Maasboulevard 300, 3011 TX in Rotterdam. Meer informatie over de locatie en de route vind je hier.

Ja, de zaal is toegankelijk voor rolstoelen. Vóór de dienst staan voor het gebouw mensen van ons welkomteam. Ze helpen je graag naar de zaal toe.

Ja, tijdens de dienst om 18.00  en 20.00 uur is er voor kinderen tussen de 2,5 en 11 jaar een eigen programma. We kunnen een beperkt aantal kinderen opvangen om aan de RIVM-richtlijnen te voldoen. Reserveer daarom snel je tickets.
Voor aanvang van het programma kun je jouwkinderen naar de kidsruimte brengen. De mensen van ons welkomteam wijzen je graag de weg. Tijdens de dienst om 22.00 uur is er geen eigen programma voor kinderen.

Nee, dat kan helaas niet. Vanwege de coronamaatregelen moet je een ticket reserveren. Doe dat daarom snel, want vol=vol.

In City Life Church vinden we veiligheid en gezondheid belangrijk. Daarom houden we ons aan de adviezen van de overheid zoals bij verkoudheidsklachten blijven we thuis, we houden 1,5 meter afstand, desinfecteren spullen en contactoppervlakken, adviseren mondkapjes te dragen bij het verplaatsen en worden geplaceerd op locatie.

Het is iedereen vrij om te bepalen of je wel of niet in een dienst wil zijn.

Kun je onverhoopt toch niet naar de kerstspecial komen? Laat dat ons weten door je ticket terug te geven. Dat kan eenvoudig via de link in de e-mail met reservering, of via de website van Eventbrite.

Kom je er niet uit? Mail ons via connect@clcrotterdam.nl.

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks tussen 07.00 – 21.00 uur bereikbaar via:

Whatsapp ons
06  – 857 784 36

E-mail ons
info@clcrotterdam.nl

We hopen je te ontmoeten, online of persoonlijk.
Fijne kerstdagen!

Bezoek ons ook op zondag om 10 & 12 uur in Munch Rotterdam! Reserveer hier je gratis ticket.

Vragen? We zijn er voor je

We zijn dagelijks tussen 7.00 – 21.00 uur bereikbaar en reageren zo snel mogelijk.

whatsapp
Whatsapp ons
06 – 857 784 36

× Whatsapp ons