Leer ons kennen

City Life Church (CLC) Rotterdam maakt samen met 5 andere kerken onderdeel uit City Life Church (CLC) Den Haag.
We vinden het heerlijk om nieuwe mensen te leren kennen. Misschien ben je op zoek naar een kerk in Rotterdam omdat je hier bent gaan wonen of werken? Of heeft een vriend je naar ons verwezen? Wie je ook bent: wij geloven dat je je snelt thuis gaat voelen.

Waar we vandaan komen

City Life Church (CLC) is gesticht door Erald en Mathilde van de Ridder. Zij begonnen in 1991 als huiskamerkerk. Inmiddels is hun kerk uitgegroeid tot een levende kerk op 7 plekken in Nederland. Sinds 2014 worden er diensten gehouden op de locatie in Rotterdam.

Onderdeel van de Hillsong family

City Life Church maakt onderdeel uit van de Hillsong family. Hillsong is een snelgroeiende kerk uit Australië met kerken in grote steden als London, New York, Kaapstad en Amsterdam. De leden van de Hillsong family delen dezelfde missie: Gods koninkrijk bouwen op een eigentijdse manier. Toch hebben ze allemaal hun eigen naam, autonomie en identiteit. Ze ondersteunen elkaar met kennis en wijsheid en moedigen elkaar aan om te blijven bouwen aan een sterke, lokale kerk.

Visie voor 2017

Aan het begin van ieder jaar organiseren we Vision Sunday. Tijdens deze speciale dienst laten we onze visie zien voor het nieuwe jaar. Dat doen we met een korte film. We kijken naar de ontwikkelingen van de verschillende City Life Churches in Nederland en naar nieuwe dingen die in het nieuwe jaar gaan komen.