Connect- en Interestgroepen

De connect- en interestgroepen zijn een geweldige manier voor jou om andere mensen beter te leren kennen en vriendschappen op te bouwen. Connectgroepen zijn het kloppend hart van de kerk!

Wat kun je verwachten op een Connectgroep?

Bereid jezelf voor op een avond waarin je op een ontspannen manier God beter leert kennen. Waar je terecht kunt met jouw vragen, ervaringen en waar praktisch onderwijs wordt gegeven.
Een vertrouwde omgeving waar levens samen worden opgebouwd! Tegelijk is een connectgroep de ideale manier om vriendschappen te bouwen.

Interestgroepen

We hebben diverse interestgroepen dit seizoen, zoals Bijbelstudie, mama-connect, Pre-Carriage, Wild@heart en new to church. Welk leeftijd, interesse of in welk seizoen je ook zit, er is altijd wel een connect of interestgroep die perfect bij jou past.

De connectgroepen vinden plaats bij mensen thuis in Rotterdam en omliggende plaatsen. Graag willen wij je helpen een groep te vinden die het beste bij jou past! Spreek met iemand in de foyer op zondag of neem contact op of via het contact formulier.